NASHIS

Een ietwat peerachtige vrucht die qua smaak het midden houdt tussen peer en exotisch fruit. Ze zijn zelfbestuivend en worden gesnoeid en verzorgd zoals onze peer. Iets aparts.

HOSUI
Nashi

Een ietwat peerachtige vrucht die qua smaak het midden houdt tussen peer en exotische fruit. Ze zijn zelfbestuivend en worden gesnoeid en verzorgd als een perelaar. Iets aparts. Een zeer productieve nashipeer met een bronskleurige schil en grote vruchten. Rijp: half augustus tot eind september.

Beschikbaar als:
KOSUI
Nashi

Een vrucht die qua smaak het midden houdt tussen peer en exotische fruit. Deze is  zelfbestuivend en wordt gesnoeid en verzorgd als een perelaar. Iets aparts. Mooie, ronde, zoete, smakelijke vruchten. Rijp: eind augustus tot begin september.

Beschikbaar als:
KUMOI
Nashi

Een ietwat peerachtige vrucht die qua smaak het midden houdt tussen peer en exotische fruit. Deze is  zelfbestuivend en wordt gesnoeid en verzorgd als een perelaar. Iets aparts. Dit is vooral een heel smakelijke nashi. Rijp: begin september tot begin oktober.

Beschikbaar als:
SHINSEIKI
NASHI

Een ietwat peerachtige vrucht die qua smaak het midden houdt tussen peer en exotische fruit. Deze is  zelfbestuivend en wordt gesnoeid en verzorgd als een perelaar. Iets aparts. Een zeer sappige en vooral ook smakelijke nashipeer. Rijp: begin september tot eind september.

Beschikbaar als:
Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...