Vaste planten, grassen & kruiden

PHLOX MACULATA
'OMEGA'

Witte bloem met een roos oog.
hoogte 80 cm, bloei van juni tot augustus.

PHLOX PANICULATA
'MISS JILL'

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze soort is opgaand met pluimen van witte bloemen met een roos hart van juli tot september. De bloemen zijn ook uitstekende snijbloemen. Hoogte: 100 cm.  Goede snijbloem.

PHLOX PANICULATA
'93V'

Phlox V93 is een gezonde stevig groeiende kleinbloemige phlox. Dit is de soort bij uitstek voor wie de grootbloemige soorten als te kunstmatig beschouwt voor zijn tuin. Zoals elke Phlox paniculata kan je deze soort een tweede bloei bezorgen door de plant in april-mei 10 cm terug te snoeien (voordat de eerste bloemknoppen gevormd zijn).

PHLOX PANICULATA
'BLUE PARADISE'

De meest blauwe vorm in ons assortiment. Van de blauwe kleur kan je alleen 's avonds genieten. Alle blauwe vormen veranderen gedurende de dag van kleur van rose naar blauw.

PHLOX PANICULATA
'ELISABETH ARDEN'
Vlambloem

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze cv. bloeit in de periode juli-september. De bloemen zijn lichtroze. Phlox paniculata 'Elizabeth Arden' staat graag op een zonnige plaats in de border. Uitstekende snijbloem. Vele phloxen staan bekend om hun geur, deze heeft nog altijd een van de aangenaamste geuren.

PHLOX PANICULATA
'CASSA BLANCA'

Witte bloem.
hoogte 60-80 cm, bloei van juli tot september.

PHLOX PANICULATA
'ORANGE PERFECTION'
Vlambloem

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze soort is opgaand met pluimen van oranjerode bloemen (juli-september). De bloemen zijn ook uitstekende snijbloemen. Hoogte: 80 cm.

PHLOX PANICULATA
'WHITE ADMIRAL'
Vlambloem

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze soort is opgaand met pluimen van witte bloemen van juli tot september. De bloemen zijn ook uitstekende snijbloemen. Hoogte: 100 cm.

PHLOX PANICULATA
'AMETHYST'
Vlambloem

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze soort is opgaand met pluimen van zachtblauwe bloemen. De bloemen zijn ook uitstekende snijbloemen. Hoogte: 100 cm.

PHLOX PANICULATA
'BORDER GEM'
Vlambloem

Phlox groeit best op een zonnige plaats en ietwat voedselrijke grond. Deze soort is opgaand met pluimen van mauve bloemen. De bloemen zijn ook uitstekende snijbloemen. Hoogte: 100 cm.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...