Vaste planten, grassen & kruiden

ASTER AGERATOIDES
'ASHVI'

Deze witte vorm van aster ageratoïdes groeit iets minder krachtig dan de cultuurvarieteit 'Asran'

ASTER AGERATOIDES
'ASRAN'

Een mooie aster met gezonde, bossige groei tot 80 cm hoog. De bloempjes zijn lichtpaars van kleur en overvloedig aanwezig in het najaar. Schitterende aster, een aanrader. 

ASTER ALPINUS
'ALBUS'
Aster

Dit laag astertje bloeit wit in mei-juni en bereikt een hoogte van  20 cm. De bladeren zijn fijn gevederd en groen van kleur.

ASTER ALPINUS
Aster

Een vaste plant die bloeit in mei-juni en een hoogte van 20 cm bereikt. De bladeren zijn fijn gevederd en groen van kleur.

ASTER AMELLUS
‘RUDOLF GOETHE’

Een aster met groene, zeer fijn en diep ingesneden bladeren. De margrietachtige, lavendelblauwe bloemen verschijnen van augustus tot oktober.

ASTER D.
'P. ANTON KIPPENBERG'
Aster

Een struikaster met mooie, op margriet gelijkende, lavendelblauwe bloemen die verschijnen van augustus tot oktober. Het plantje bereikt een hoogte van 30 cm. Goede snijbloem.

ASTER DIVARICATUS
Aster

Een zeer gezond groeiende aster met een overvloed aan witte bloempjes van juli tot september. Deze aster kan zelfs schaduw verdragen. Het blad is wat groter en breder dan dit van de gewone aster. Deze plant bereikt een hoogte van 60 tot 80 cm.

ASTER ERICOIDES
Aster

Een gezond groeiende, schitterende, opgaande, bossige vaste plant tot 70 cm hoog met een overvloed aan witte astertjes in de maanden september-oktober. Ook na de bloei blijven de bloemen mooi.

ASTER ERICOIDES
'ESTHER'
Aster

Een prachtige, opgaande vaste plant tot 60 cm hoog met een overvloed aan zachtroze astertjes in de maanden september-oktober. Ook na de bloei blijven de bloemen mooi.

ASTER ERICOIDES
'ERLKÔNIG'
Aster

Een gezond groeiende, schitterende opgaande, bossige vaste plant tot 100 cm hoog met een overvloed aan lichtviolette astertjes in de maanden september-oktober. Ook na de bloei blijven de bloemen mooi.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...