Vaste planten, grassen & kruiden

CAMPANULA CARPATICA
'BLAUE CLIPS'
CAMPANULA GARGANICA
Klokjesbloem

Een laag blijvende vaste plant tot 10 cm hoog met zeer kleine, klimopachtige bladeren in toefjes. In de zomer verschijnen de stervormige, helderblauwe bloemen uit de bladoksels.

CAMPANULA GLOMERATA
'SUPERBA’

Een vaste plant met mooie, dichte, ronde hoofdjes van grote klokvormige, dieppaarse bloempjes. Het plantje bereikt een hoogte van 50 cm.

CAMPANULA GLOMERATA
'ALBA’

Een vaste plant met mooie, dichte, ronde hoofdjes van grote klokvormige, witte bloempjes.

CAMPANULA L.
'PRIDCHARD’S VARIETY’

Een vaste plant tot 60 cm hoog met mooie, grote, klokvormige, violetblauwe bloemen (juni-augustus) langs stevige, grote stengels in dichte pluimen (goede snijbloem). De bladeren staan eveneens langsheen de stengels gerangschikt. Een Campanula om 'U' tegen te zeggen. Konijnvrij.

CAMPANULA LACTIFLORA
'LODDON ANNA'
Celtisbladklokje

Een vaste plant met mooie, grote, klokvormige, bleekroze bloemen langs stevige, grote stengels in dichte pluimen (goede snijbloem). De bladeren staan eveneens langsheen de stengels gerangschikt. Een Campanula om ‘U’ tegen te zeggen. Konijnvrij.

CAMPANULA PERSICIFOLIA
Perzikbladklokje

Een rozet vormende, vaste plant tot 80 cm hoog met mooie, helderblauwe, klokvormige bloemen van juni tot augustus. De bladeren zijn smal lancetvormig van vorm en heldergroen van kleur. Een goede borderplant voor niet al te droge plaatsen. De bloemen kunnen als snijbloem gebruikt worden.

CAMPANULA PERSICIFOLIA
'ALBA’
Een rozet vormende, vaste plant tot 80 cm hoog met mooie, witte, klokvormige bloemen van juni tot augustus. De bladeren zijn smal lancetvormig van vorm en heldergroen van kleur. Een goede borderplant voor niet al te droge plaatsen. De bloemen kunnen als snijbloem gebruikt worden.
CAMPANULA PORTENSCHLAGIANA

Een groenblijvende, erg populaire vaste plant met klimopachtige bladeren. In de zomer (juni-augustus) verschijnen er grote trossen met rechtopstaande, open, klokvormige, violette bloemen vanuit het bladerdek. Dit plantje bereikt een hoogte van 15 cm. Een goede bodembedekker

CAMPANULA POSCHARSKYANA

Een vaste plant met mooie, violette bloemen (juni-juli) aan bladachtige stengels. Het blad is hartvormig, afgerond, getand en groen. Het plantje bereikt een hoogte van 15 cm. Een mooie bodembedekker.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...