WEIKII vrouwelijk
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Weikii' heeft een mooie rode blos. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant. Deze planten zijn vrouwelijk!!

WETTRA

Een trosroos met grote trossen van mooi gevormde, kersrode bloemen. De plant is zeer rijk bloeiend en groeit gezond. De bloemen behouden hun kleur tot bij het afvallen van de bloembladeren.

WHITE SMITH
Stekelbes

Een zeer productief, middentijds, sterk doornig ras met grote, lichtgroene, tamelijk gladde bessen. 

WHITE SYMPHONY

Een witte, rijk bloeiende snijroos met mooi gevormde knop. Het is een gezond groeiende soort. Op dit ogenblik één van de allerbeste witte snijrozen.

WIGNON (RGF)
Pruim

Een ovale, middelgrote, roodpaarse, sappige pruim van prima kwaliteit die kan gebruikt worden als tafel- en stoofpruim. Zelfbestuivend.Rijp: tweede helft van september.

WINSTON
Appel

Is een gezonde, zeer  vruchtbare appelboom welke kleine, lekkere bewaarappels produceert. Hiervan bestaat eveneens een mutant welke meer rode, appels geeft. Rijp: december-april.

WISTERIA FLORIBUNDA
‘ROSEA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, rechtswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 25 cm lange, lilaroze, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, lilablauwe, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
‘ALBA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, witte, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WITTE BES
(Ribes rubrum)

Ook op halfstam beschikbaar.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...