VIOLA SORORARIA
'FRECKLES'

Een mooi bodembedekkend doorlevend viooltje tot 15 cm hoog. Maart-april verschijnen de prachtige witte bloempjes met paarse stippen.

VITIS
Druif

Wij beschikken over verschillende druivenvariëteiten die buiten goed gedijen en trossen geven van heerlijke, zoete vruchten. De snelgroeiende druivelaar heeft een zeer decoratief, frisgroen blad en moet qua sierwaarde niet onderdoen voor andere klimmers. We worden daarenboven in het najaar nog beloond met heerlijke vruchten.

VITIS COGNETIAE

Een klimplant met hechtranken en houtachtige stengels. Het prachtige donkergroene blad met grijsbruine onderkant is drie- tot vijflobbig en getand. In de herfst kleuren de bladeren schitterend purperrood. Een aanrader.

VITIS VINIFERA
‘PURPUREA’
Druif

Een klimplant met hechtranken en houtachtige stengels. Het prachtige paarsachtige blad is drie- tot vijflobbig en getand. In de zomer verschijnen de kleine lichtgroene bloemen gevolgd door kleine trosjes van donkere besjes.

VONDELING
Druiven

Een witte, zeer vruchtbare druif die zowel voor binnen als buiten kan worden gebruikt. Een zeer gezond groeiende variëteit die niet onderhevig is aan witziekte. De druif is eerder klein van stuk maar heeft een zeer zoete smaak en is rijp in september.

VONDELING
Krieken

Een noordkriek die gezond bleef in een boomgaard die volledig door monilia werd geruïneerd! We kweken ervan verder en hopen dat deze soort gezond blijft.

VROEGE VAN DER LAAN
Druiven

Een zeer vruchtbare, goed rijpende, zoete, witte soort voor buiten of voor de kas. Klein van stuk.

WAASLANDSE
Perzik

Dit is een halfoogstperzik met een rode blos en wit vruchtvlees. Het is een zeer vruchtbare en goede soort.

WALDSTEINIA TERNATA

Deze soort bezit getande, driedelige, groene bladeren en mooie, gele, schotelvormige bloemen van april tot juni. Een zéér goede bodembedekker (bv onder rhododendrons) voor halfschaduw tot schaduw. Zelfs in de zon trekt hij zijn plan (indien te droog, sproeien!).

WALDSTEINIA TERNATA

Deze soort bezit getande, driedelige, groene bladeren en mooie, gele, schotelvormige bloemen van april tot juni. Een zéér goede bodembedekker (bv onder rododendrons) voor halfschaduw tot schaduw. Zelfs in de zon trekt hij zijn plan (indien te droog, sproeien!).

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...