WEIGELIA FLORIDA
‘RUMBA’

Een matig groeiende, opgaande struik tot 1 meter hoog met geliggroene, breed-elliptische bladeren met purperkleurige tint langs de rand. De talrijke bloemen zijn rood van kleur en verschijnen in mei-juni. Ze zijn trompetvormig.

WEIGELIA FLORIDA
‘VARIEGATA’

Een matig groeiende, opgaande struik met groene, breed-elliptische bladeren die bleekgeel gerand zijn. De bloemen zijn roze van kleur en verschijnen in mei-juni. Ze zijn trompetvormig.

WEIKII mannelijk
Kiwibes

Deze planten zijn mannelijk en bestuiven dus de andere.

WEIKII vrouwelijk
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Weikii' heeft een mooie rode blos. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant. Deze planten zijn vrouwelijk!!

WETTRA

Een trosroos met grote trossen van mooi gevormde, kersrode bloemen. De plant is zeer rijk bloeiend en groeit gezond. De bloemen behouden hun kleur tot bij het afvallen van de bloembladeren.

WHITE SMITH
Stekelbes

Een zeer productief, middentijds, sterk doornig ras met grote, lichtgroene, tamelijk gladde bessen. 

WHITE SYMPHONY

Een witte, rijk bloeiende snijroos met mooi gevormde knop. Het is een gezond groeiende soort. Op dit ogenblik één van de allerbeste witte snijrozen.

WIGNON (RGF)
Pruim

Een ovale, middelgrote, roodpaarse, sappige pruim van prima kwaliteit die kan gebruikt worden als tafel- en stoofpruim. Zelfbestuivend.Rijp: tweede helft van september.

WINSTON
Appel

Is een gezonde, zeer  vruchtbare appelboom welke kleine, lekkere bewaarappels produceert. Hiervan bestaat eveneens een mutant welke meer rode, appels geeft. Rijp: december-april.

WISTERIA FLORIBUNDA
‘ROSEA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, rechtswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 25 cm lange, lilaroze, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...