Bladverliezende Sierheesters

ACER JAPONICUM
‘ACONITIFOLIUM’
Esdoorn

Een hoge struik met diep samengestelde, middelgroene bladeren die in de herfst prachtig rood verkleuren (als het weer meewerkt).

ACER PALMATUM
Japanse esdoorn

Een groot groeiende struik met frisgroene diep ingesneden, vijf- tot zevenlobbige bladeren die in het voorjaar en de herfst prachtig verkleuren.

ACER PALMATUM
‘BLOODGOOD’
Japanse esdoorn

Een zeer mooie, krachtig groeiende variëteit met prachtige zwartrode bladeren die in de herfst mooi rood gekleurd zijn.

ACER PALMATUM
‘DISSECTUM’
Japanse esdoorn

Dit is een traag groeiende struik met frisgroene, diep ingesneden, vijf- tot zevenlobbige bladeren die in het voor-jaar en de herfst prachtig verkleuren.

ACER PALMATUM
‘DISSECTUM ATROPURPUREUM’
Japanse esdoorn

Dit is een traag groeiende struik met rode, diep ingesneden, vijf- tot zevenlobbige bladeren die in het voorjaar en de herfst prachtig verkleuren.

ACER PALMATUM
‘GARNET’
Japanse esdoorn

Ook dit is een traag groeiende struik met puperrode, diep ingesneden, vijf- tot zevenlobbige bladeren die vooral in de herfst schitterend rood verkleuren. Eén van de betere Japanse esdoorns.

ACER PALMATUM
‘OSAKAZUKI’
Japanse esdoorn

Een traag groeiende opgaande struik met zevenlobbige bladeren die aanvankelijk bronsroze zijn gekleurd dan mooi bronsgroen en in de herfst prachtig rood.

ACER PALMATUM
‘SANGOKAKU’

Een mooie, opgaande cultivar met een opvallende koraalroze bast.  Het mooie, typisch ingesneden blad is heldergroen van kleur en kleurt geel in de herfst. Een sierlijke variëteit die heel wat kleur in de tuin kan brengen.

ACER SHIRASAWANUM
‘AUREUM’

Een traag groeiende, dichte struik met prachtige, lichtgele, geelgroene bladeren. Plant hem niet in volle zon! (verbranding).

AESCULUS PARVIFLORA
Herfstpaardenkastanje

Een matig groeiende paardenkastanje, in struikvorm met grote donkergroene vijf- à zeventallige bladeren. Het is een rijkbloeiende soort met witte, opstaande bloemplui-men vanaf juli.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...