Coniferen, dennen en sparren

PINUS MUGO
‘ALPENZWERG’
PINUS MUGO
‘GNOM’

Een mooi gevormde, matig groeiende Pinus. De naalden van deze plant zijn donkergroen van kleur en staan in paren bij elkaar.

PINUS MUGO
‘GOLDEN GLOW’

Een schitterende, zeer aan te bevelen traag groeiende, ietwat bolvormige pinus met mooie, groene, 5 cm lange naalden die in de winter opvallend, zeer mooi diepgeel verkleuren. Een prachtige winterkleur.

PINUS MUGO
‘HUMPY’
PINUS MUGO
‘MOPS’

Een trage, egaal, compact en bolvormig groeiende den met heldergroene naalden in paren. Het is een schitterende, zeer gezond groeiende pinus voor kleine tuinen die gedijt op elke grond.

PINUS MUGO
‘MUGHUS’

Een traag groeiende den met groene, korte (3 cm) naalden die op elke grond gedijt. Deze variëteit groeit breed struikvormig uit. In deze soort zijn op de kwekerij planten te vinden tot 35 jaar oud. Vele bonsaï-liefhebbers zoeken hierin. Ook zijn ze te gebruiken in Japanse tuinen en voor grillige vormen aan waterpartijen.

PINUS MUGO
‘PUMILIO’

Een zeer traag groeiende den met groene, korte naalden. Deze variëteit spreidt zich over de grond uit en blijft ten gevolge daarvan laag.

PINUS MUGO
‘WINTERGOLD’

Als Pinus mugo ‘Golden Glow’ doch iets minder geel in de winter.

PINUS NIGRA
‘NIGRA’
Zwarte den

Een groot en breed groeiende den die de eerste 10 jaar zijn takken goed tot op de grond bewaart. Deze variëteit heeft donker groene, vrij lange naalden. Het is een snelgroeiende variëteit.

PINUS NIGRA
‘PYRAMIDALIS’

Een matig groeiende cultivar met donkergroene, vrij lange naalden. Prachtige compacte, zuilvormige groei. Mooie, slanke vorm.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...