Coniferen, dennen en sparren

PINUS PARVIFLORA
‘ADOCK’S DWARF’
PINUS PARVIFLORA
‘BERAN’
PINUS PARVIFLORA
‘GLAUCA’

Een matig groeiende den met blauwgrijze, gedraaide naalden die zich vooral aan het uiteinde van de loten bevinden. Deze mooie den stelt weinig eisen aan de grond en heeft een piramidale groei.

PINUS PAVRIFLORA
‘FRANKENHOF’
PINUS PAVRIFLORA
‘SHICAGOTEN’
PINUS STROBUS

Een snelgroeiende den met mooie gladde stam. Deze den bezit een horizontale vertakking en mooie blauwgroene twijgen. Het loof is mooi grijs van kleur en zacht. De eerste 10 à 15 jaar behoudt deze den goed zijn takken tot op de grond. Nadien wordt de onderste helft van de boom kaal en doorzichtig.

PINUS STROBUS
‘CONTORTA’
PINUS STROBUS
‘FASTIGIATA’

Een matig groeiende, slanke den met mooie gladde stam. Deze den bezit een steile vertakking en mooie blauwgroene twijgen. Het loof is mooi grijs van kleur en zacht. 

PINUS STROBUS
‘HIMMELBLUE’
PINUS STROBUS
‘KRUGER’S LILLIPUT’

Een traag en bolvormig groeiende den met schitterende intensblauwe naalden. Het is de blauwste vorm van de bolvormige Pinus strobus soorten. Stelt weinig eisen aan grond en standplaats (niet te vochtig!).

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...