Coniferen, dennen en sparren

JUNIPERUS MEDIA
‘BLAAUW’
Jeneverbes

Een schitterende, traag groeiende, opgaande conifeer met blauwachtig gekleurd loof. Het is een plant met een decoratieve groei en veel karakter.

JUNIPERUS MEDIA
‘OLD GOLD’
Jeneverbes

Het is een traag en vlak groeiende conifeer die weinig eisen stelt aan de grond. Het loof is geel van kleur. Deze jeneverbes kan zonder problemen gesnoeid worden.

JUNIPERUS SQUAMATA
‘BLUE CARPET’
Jeneverbes

Een lage, traag groeiende, bodembedekkende jeneverbes. Deze variëteit heeft blauwgrijs loof en kan naar believen gesnoeid worden.

JUNIPERUS SQUAMATA
‘BLUE STAR’
Jeneverbes

Een zeer traag groeiende, kleine blauwe conifeer. Deze variëteit heeft een bolvormige groeiwijze. Ook deze jeneverbes stelt weinig eisen aan de grond.

JUNIPERUS VIRGINIANA
‘SKYROCKET’
Jeneverbes

Een zeer strak en matig groeiende jeneverbes met grijs loof.

LARIX DECIDUA
‘GLOBUS’
Lork

Een bladverliezende, klein blijvende en bolvormig groeiende lork met groene naalden. De grijsgroene naalden hebben een lengte van 3-5 cm en staan met 20-30 op kortloten ingeplant.

LARIX KAEMPFERI
Japanse lork

Een groot en snel groeiende bladverliezende boom. De grijsgroene naalden hebben een lengte van 3-5 cm en staan met 30-40 op kortloten ingeplant. Deze boom heeft een kegelvormige groeiwijze.

LARIX KAEMPFERI
‘DIANA’
Lork

Een opgaande, bladverliezende, matig groeiende struik met sierlijk gekrulde takken. De grijsgroene naalden hebben een lengte van 3-5 cm en staan met 20-30 op kortloten ingeplant.

LARIX KAEMPFERI
‘PENDULA’
Treurlork

Een matig groeiende, bladverliezende boom met neer-hangende takken. De grijsgroene naalden hebben een lengte van 3-5 cm en staan met 30-40 op kortloten ingeplant. Een waardevolle treurboom.

LARIX KAEMPFERI
‘STIFF WEEPING’
Lork

Een matig groeiende, bladverliezende treurboom zonder doorgaande kop met takken die recht langsheen de stam neerhangen. De grijsgroene naalden hebben een lengte van 3-5 cm en staan met 30-40 op kortloten ingeplant. Een waardevolle treurboom die goed in een kleine tuin gebruikt kan worden.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...