Expertise

In het verleden hebben wij meermaals meegewerkt aan panelgesprekken en tv series op diverse nationale- en regionale zenders zoals:

Vitaya: tuindromen met Marc

Vitaya: tuindromen met Marc

VTM: Groene vingers

VTM: Groene vingers

Groot Groen: Onderhoudsvriendelijk openbaar groen

Groot Groen: Onderhoudsvriendelijk openbaar groen

Onderscheidingen

2006: Boomkweker krijgt Gouden Palm der Kroonorde

Louis Houtmeyers ontvangt de Gouden Palm der Kroonorde van Albert II uit de handen van Minister Chris Peeters

Louis Houtmeyers uit Eindhout kreeg de Gouden Palm der Kroonorde van Albert II omdat hij 50 jaar voorzitter was van de Boomtelersfederatie Noord-België. De onderscheiding werd uitgereikt door het federale ministerie van Middenstand en Landbouw Chris Peeters.

2009: Tuinpersoonlijkheid van het jaar

Louis Houtmeyers ontvangt de trofee voor Tuinpersoonlijkheid van het jaar

Tijdens de tuindagen van Beervelde werd Louis Houtmeyers uitgeroepen tot Tuinpersoonlijkheid van het jaar. Een eerbetoon aan meer dan 50 jaar succesvol, maar vooral natuur-, plant- en klantbewust werken.

2014: Dag van de Landbouw

Wim Houtmeyers en Piet Vanthemsche

Tijdens onze opendeurdag op 21 september 2014 mochten we ons verheugen op het bezoek van de voorzitter van de Boerenbond, Piet Vanthemsche. Hij kreeg uiteraard een rondleiding op het bedrijf en bleef nog even napraten over de toekomst van de sierteelt in Vlaanderen.

Achteraf twitterde hij: "@dagvandelandbouw in boomkwekerij houtmeyers. Heel creatieve onderneming."

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...