VONDELING
Druiven

Een witte, zeer vruchtbare druif die zowel voor binnen als buiten kan worden gebruikt. Een zeer gezond groeiende variëteit die niet onderhevig is aan witziekte. De druif is eerder klein van stuk maar heeft een zeer zoete smaak en is rijp in september.

BIANCA
Druiven

Een zeer zoete buitendruif. Deze variëteit heeft middelgrote, langwerpige trossen met middelgrote, gele druiven. Ze zijn zeer zoet, sappig en hebben een goed aroma.  Het is een zeer residente, gezonde druif. 

BOSKOOP GLORY
Druiven

Een blauwe, zeer vruchtbare en gezond groeiende variëteit voor buiten. Deze druif is rijp in de late nazomer (half september half oktober). Een makkelijke plant. Het is een goede tafel- en wijndruif.

CHASSELAS DE FONTAINEBLEAU
Druiven

Een witte druif voor buiten en in de kas met langwerpige trossen en middelbare, ronde, doorschijnende, amberkleurige, goudgele vruchten. Gesuikerd vlees van uitmuntende smaak. Een vroege, vruchtbare variëteit.

CHASSELAS ROSE
Druiven

Een rozekleurige, zeer vruchtbare druif voor buiten en voor de koude kas. De trossen zijn mooi gevormd en de vruchten hebben een fijne en aangename smaak.

FRANKENTHALER
Druiven

Een blauwe, krachtig groeiende, zeer vruchtbare druif voor de kas, veranda of warme plaats in de tuin. De trossen zijn middelgroot. De bessen zijn gesuikerd en uitmuntend van smaak. Rijp: september.

GLENORA
Druiven

Een donkerbauwe, vrij zoete buitendruif met een verfrissende smaak en licht aroma. Het is een volledig pitloze duif. Eveneens staat deze bekend voor de gezonde groei.
Ideale druif voor de particulier. Rijp: begin september.

ROYAL
Druiven

Een blauwe, grootvruchtige, sappige druif van goede kwaliteit voor de kas. Deze variëteit is rijp in de late nazomer (half oktober tot half november). Deze soort geeft grote trossen die weinig gekrent moeten worden.Tafel- en wijndrijf.

SAINT LAURENT
Druiven

Een blauwe druif voor buiten met kleine trossen van uitstekende kwaliteit. Het is een kleine, zeer smakelijke liefhebbersdruif, gezocht omdat ze bijzonder vroeg rijp is.

SENECA
Druiven

Een zeer ziektebestendige, witte buitendruif. Het is een erg smakelijke tafeldruif maar kan ook perfect voor wijnproductie gebruikt worden. Rijp: Midden september.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...