VAN GOMPEL
Druiven

Deze cultivar groeit erg gezond en is perfect bestand tegen witziekte. Het is de dikste, blauwe druif voor buiten. Rijp in oktober.

VROEGE VAN DER LAAN
Druiven

Een zeer vruchtbare, goed rijpende, zoete, witte soort voor buiten of voor de kas. Klein van stuk.

Frambozen algemene info
(Rubus idaeus)

De vruchten zijn delicaat en exclusief. Denk maar aan de heerlijke sausjes die ermee gemaakt worden om je ijsje een extra ‘touch’ te geven. Ze kunnen echter gemakkelijk zelf gewonnen worden. Een framboos groeit op gewone tuingrond (niet te nat). Dek de voet van de framboos nooit af met stalmest of stro, om wortelziekten te vermijden!

ALLGOLD
Framboos

Een herfstframboos met gele, vaste vruchten. Ze zijn resistent aan wortelziekten. De vruchten beginnen te rijpen vanaf begin augustus. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. 

AUTUMN BLISS
Framboos

Een gezond groeiende herfstframboos (half augustus-oktober) met goede, grote, stevige, helderrode vruchten met goede smaak. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter.

GOLDEN EVEREST
Framboos

Een vroeg rijpende, gezonde, productieve zomerframboos met grote, lekkere, gele vruchten. Groeit goed op gewone tuingrond. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven. 

HERITAGE
Framboos

Stevige wat kleinere helderrode vruchten. Erg productief en goed van smaak; Groeit goed op gewone tuingrond. De plantafstand bedraagt 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven. Deze variëteit is doordragend (zowel zomer als herfst).

MALING EXPLOIT
Framboos

Een vroeg rijpende, lekkere zomerframboos met grote stompkonische, lichtrode, lekkere vruchten. Groeit goed op gewone tuingrond. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven.

MALING PROMICE
Framboos

Een klassieke, productieve zomerframboos die tamelijk grote vruchten van goede smaak voortbrengt. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven.

MALLING JEWEL
framboos

Een goed, productief, sterk ras met donkerrode, middelgrote, lekkere bessen. Deze zomerfraboos rijpt af over een periode van 3 weken begin juli.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...