MEEKER
Framboos

Een zeer productieve, gezond groeiende, laatrijpende zomerframboos met mooie, stevige vruchten. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven.

SCHÔNEMANN
framboos

Een laterrijpende zomerframboos met eerder kleine, stevige, donkerrode vruchten. Deze framboos is ideaal om te verwerken. Groeit goed op gewone tuingrond. Plantafstand is 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven.

TULAMEEN
Framboos

Een gezond groeiend, productieve zomerframboos met grote, vrij stevige vruchten van goede kwaliteit. Een goede groeier die vlot nieuwe scheuten maakt. 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers best 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden.

ZEVA HERBSTERNTE
Framboos

Grote, rode vruchten van goede smaak. Groeit goed op gewone tuingrond. De plantafstand bedraagt 4 à 5 per lopende meter. De takken die vruchten gedragen hebben, worden best tot de grond weggesneden. Van de uitlopers moeten 6 tot 8 van de stevigste stengels behouden blijven. Deze variëteit is doordragend (zowel zomer als herfst).

Braambessen algemene info
(Ribes fruticosus)
BLACK SATIN
Braambes

Een braam zonder doornen met zeer sappige, grote, lekkere, lichtzure vruchten.

HIMALAYA
Braambes

Een vruchtbare en gezond groeiende braam met stekels, licht aroma en tamelijk grote vruchten.

LOCHNESS
Braambes

Een gezond groeiende, doornloze braam met eerder zeer grote, zeer aromatische, zoete vruchten van augustus tot eind september.

RUBUS '
'CHESTER THORNLESS

De meeste winterharde en gezond groeiende, doornloze braam met grote,aromatische vruchten vanaf augustus tot eind september.

SILVAN
Braambes

Een braambes die qua smaak en grootte werkelijk uitmuntend is. Ze is zeer stekelig. De vruchten zijn week en worden door de stekels beschadigd indien ze in de felle wind staan. Plant deze soort daarom in een koude serre of op een beschutte plaats zodat de wind er niet bij kan.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...