Braambessen algemene info
(Ribes fruticosus)
BLACK SATIN
Braambes

Een braam zonder doornen met zeer sappige, grote, lekkere, lichtzure vruchten.

HIMALAYA
Braambes

Een vruchtbare en gezond groeiende braam met stekels, licht aroma en tamelijk grote vruchten.

LOCHNESS
Braambes

Een gezond groeiende, doornloze braam met eerder zeer grote, zeer aromatische, zoete vruchten van augustus tot eind september.

RUBUS '
'CHESTER THORNLESS

De meeste winterharde en gezond groeiende, doornloze braam met grote,aromatische vruchten vanaf augustus tot eind september.

SILVAN
Braambes

Een braambes die qua smaak en grootte werkelijk uitmuntend is. Ze is zeer stekelig. De vruchten zijn week en worden door de stekels beschadigd indien ze in de felle wind staan. Plant deze soort daarom in een koude serre of op een beschutte plaats zodat de wind er niet bij kan.

THORNFREE
Braambes

Een zeer vruchtbare en gezond groeiende, doornloze braam met middelgrote, lekkere vruchten (indien goed rijp). De vruchten rijpen af over meerdere weken, vaak tot aan de eerste vorst.

THORNLESS EVERGREEN
Braambes

Een zeer vruchtbare en gezond groeiende, braam zonder doornen met eerder kleine, zeer aromatische vruchten van juli tot eind september.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...