KIWI
(Actnidia deliciosa)

Kiwi is een klimplant (zoals de druif) welke in onze streken zeer goed groeit, met grote, gezonde, frisgroene bladeren. Het is een zeer snelle groeier met een prachtige bladstand. Hij bloeit met mooie crèmewitte bloemen met opvallend hart. Plant de kiwi op een zonnige kant en beschut de eerste jaren de voet van de plant. Voor de bevruchting is het nodig een mannelijke en vrouwelijke struik samen te planten. De vruchten zijn behaard, groenbruinachtig en hebben een friszoete smaak. Pluk ze na de eerste vorst. Je kan ze dan binnen laten narijpen. De kiwiplant draagt meestal overvloedig vruchten na 5 à 6 jaar.

ACTINIDIA CHINENSIS
Kiwi

Kiwi is een hoge klimplant (zoals de druif) die in onze streken zeer goed groeit, met grote, gezonde, frisgroene bladeren. De soort is snelgroeiend en heeft een schitterende bladstand. Voor de bevruchting is het nodig een mannelijke en vrouwelijke boom samen te planten. De vruchten zijn behaard, groen-bruinachtig en hebben een friszoete smaak.

ATLAS
Kiwi

Kiwi is een klimplant (zoals de druif) welke in onze streken zeer goed groeit, met grote gezonde frisgroene bladeren. Zeer snel groeiend en zeer mooie bladstand. Voor de bevruchting is het nodig een mannelijke en vrouwelijke boom samen te planten. Atlas is de mannelijke plant.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...