ACTINIDIA ARGUTA
'KEN'S RED'
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot, rood van kleur, maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Ken's Red' moet samengeplant worden met een mannelijke variëteit. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant.

ACTINIDIA ARGUTA
'ISSAI'
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Issai' is zelfbestuivend. Het eigenlijk de beste soort om te planten als particulier. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant.

ACTINIDIA ARGUTA
'MEADER'
Kiwibes

Deze variëteit  is mannelijk en draagt dus geen vruchten. Het is de bestuiver voor de andere kiwibessen zijnde 'Issai' 'en 'Ken's red' . Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant.

WEIKII mannelijk
Kiwibes

Deze planten zijn mannelijk en bestuiven dus de andere.

WEIKII vrouwelijk
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Weikii' heeft een mooie rode blos. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant. Deze planten zijn vrouwelijk!!

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...