FICUS CARICA
Vijg

Een goed en gezond groeiende boom die goed gedijt op een gewone tuingrond. De boom is echter vorstgevoelig en de vruchten rijpen moeilijk in ons klimaat. Op een beschutte plaats op het zuiden kan de vijg wel overleven. Bescherm ze wel in de winterperiode door middel van een rieten scherm of wat isolerend materiaal. 

FICUS CARICA
'BAUERNFEIGE'
Vijg

Een goed en gezond groeiende boom met het bekende, prachtige vijgenblad die goed gedijt op een gewone tuingrond.  De vruchten van deze cultivar rijpen overjaars! Deze vijg is een echte delicatesse en mag niet ontbreken in de tuin. Plant op een beschutte plaats zodat je de gespeende vruchten door de winter krijgt! 

FICUS CARICA
'SELECTIE'
Vijg

Een goed en gezond groeiende boom met het bekende, prachtige vijgenblad die goed gedijt op een gewone tuingrond. De vruchten van deze soort rijpen goed af in ons klimaat. Indien warm genoeg rijpen ze af in hetzelfde jaar!! Deze vijg is een echte delicatesse en mag niet ontbreken in de tuin. Plant op een beschutte plaats.

VIJG
(Ficus carica)

Een goed en gezond groeiende boom die goed gedijt op een gewone tuingrond .De boom is echter vorstgevoelig en de vruchten rijpen moeilijk in ons klimaat. Op een beschutte plaats op het zuiden kan de vijg wel overleven. Bescherm ze wel in de winterperiode door middel van een rieten scherm ofwat isolerend materiaal. Weet dat de gespeende vruchten pas het tweedejaar afrijpen! Help ze dus zonder schade door de winter te komen.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...