• Inclusieve Onderneming

  Houtmeyers is
  Inclusieve Onderneming 2021!

 • MPS Certificaat

  Wij zijn zeer trots het MPS A+ milieucertificaat
  behaald te hebben met de maximale puntenscore.
  (Klik voor meer info)

Bedrijfsvoorstelling

Plantencentrum met een gezicht

...

Wij richten ons zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen.

Ons plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt.

Het terrein, met een oppervlakte gelijk aan 10 voetbalvelden, is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verloren loopt in het gigantische aanbod.
Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt.

We bieden een enorm assortiment planten aan, van kleine tot grote maten, van jonge tot oude planten (bv. 35 jaar oude Taxus en Pinus). Specialiteiten die je tuin een heel ander cachet kunnen geven.

De laatste trends volgen en nieuwe ideeën lanceren vinden wij vanzelfsprekend, maar onze belangrijkste doelstelling is steeds kwalitatief goed materiaal aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

Via verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen houden wij onze kennis ‘up-to-date’ en volgen wij op de voet wat er ‘leeft’ onder de plantenliefhebbers.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...