Rozen

AMBER QUEEN
APRICOT NECTAR

Een roos met grote, welriekende dubbele bloemen. Ze hebben een geel-pasteloranje kleur die overgaat naar oranjeroze. Deze cultivar kan een hoogte van 60 cm bereiken.

BABY MASQUERADE ®

Een miniatuurroosje met bloemen in tinten van geel over oranje tot roze en rood.

BENOIT FRIART

Een goede, sterk ruikende borderroos tot 70 cm hoog met dieproze naar lilaroze verkleurende bloemen. Ook een roos die in een vaas goed tot haar recht komt. Een vrije roos uit het DVP-assortiment.

BONICA®

Een trosroos met sierlijke lichtroze bloemen die naar wit verkleuren. De hoogte is wat afhankelijk van de snoei en varieert tussen 80 en 150 cm.  (Eigenlijk al een heesterroos in zijn hoogste vorm).

BOUQUET PARFAIT®

Een rechtop groeiende, doorbloeiende struik die een hoogte van 1,20 m kan bereiken (volgens de snoei van 1-2 meter). Middelmatige bloemen, melkwit met veranderende roze schijnen in de randen, geelachtig in het centrum. De bloemen zijn in bolvormige trossen verenigd.

CATHERINE DE NEUVE®

Een prachtige, zalmkleurige, heerlijk ruikende, grootbloemige roos tot +/- 90 cm hoog uit het Meilland-assortiment.

CERA

Een schitterende heesterroos tot 140 cm hoog met een donkergroen, blinkend blad. De eerste bloei is overweldigend met kardinaalrode bloemen in grote trossen (tot 67 bloemen per tros). De bloemen zijn halfgevuld en tot 7 cm hoog. Deze cultivar bloeit goed door en kan goed regen verdragen. De plant is bijzonder goed resistent. Een vrije roos uit het DVP-assortiment.

CHARLES DE GAULLE®

Een sterk geurende, lila, grootbloemige roos tot ± 90 cm hoog uit het Meilland-assortiment.

CHINA TOWN

Een doorbloeiende klimroos of heesterroos met zachtgele, geurende, gevulde bloemen in trossen aan opgaande twijgen.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...