Rozen

RUSH®

Gans de zomer tot laat in het najaar verschijnen er enkelvoudige, roze bloemen met wit hart in overweldigende trossen. Deze roos heeft een enorme bloeirijkheid en groeit gezond. Deze soort kan een hoogte van 150 cm bereiken. Zij kan daarom goed als heester gebruikt worden.

SALLY HOLMES

Een doorbloeiende heesterroos tot 200 cm hoog met bloemen in trossen. De rozen zijn crèmewit van kleur met opvallende, gele meeldraden.

SCHNEEKÖNIGIN®

Een bodembedekkende, lage, bossige roos met zuiver witte, halfgevulde bloemen met opvallende, gele meeldraden. Het is vooral een uitermate gezond groeiende soort . ADR-predikaat.

SCHNEEWITTCHEN®
SCHNEEZWERG

Een prachtige, botanische roos met zuiver witte, 7 cm grote, halfgevulde bloemen met heldergele meeldraden. Het is een plant met fijne twijgen, kan een hoogte van 1,5 meter kan bereiken. 

SCHWARZE MADONNA®

Een mooie, intens zwartrode, gevulde, sterk geurende snijroos. Het loof is prachtig, glanzend, donkergroen.

SIRITIME

Een elegante, grootbloemige, rode roos die sterk geurt. Een zeer gezond groeiende soort.

STARINA

Een miniatuurroos met roze bloemjes. Deze variëteit kan een hoogte van 30 cm bereiken.

SUMMER WINE ®

Een heel mooie klimmer met grote, bijna enkelvoudige bloemen in trossen. De bloemen zijn diep roze van kleur met wit centrum en ietwat rode meeldraden.  Vele bottels nadien.

SWANY®

Een zeer mooie, goed groeiende miniatuur die de grond goed bedekt. De bloemen zijn goed gevuld en zuiver wit. Een zeer rijke en doorbloeiende variëteit.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...