Rozen

TALL STORY

Een gele roos die ietwat crèmekleurig verbloeit. Ze groeit gezond en kan als heester of klimroos gebruikt worden. Een goed zachtgeel ras.

THE FAIRY

Een miniatuurroos met kleine, zachtroze bloempjes die in grote trossen worden gedragen. De plant heeft een blinkend blad, is zeer gezond groeiend en bijzonder lang bloeiend. Deze soort bereikt een hoogte van ongeveer 40-50cm.

VEILCHENBLAU

Een schitterende, kleinbloemige en zomerbloeiende klimroos met aparte, paarse bloemen met een opvallend wit hart.

VILLE DE ROEULX

Een lage, gezond groeiende trosroos met pastelroze bloemen. Het is een rijk bloeiende variëteit wanneer de verwelkte bloemen tijdig worden weggeknipt.

WETTRA

Een trosroos met grote trossen van mooi gevormde, kersrode bloemen. De plant is zeer rijk bloeiend en groeit gezond. De bloemen behouden hun kleur tot bij het afvallen van de bloembladeren.

WHITE SYMPHONY

Een witte, rijk bloeiende snijroos met mooi gevormde knop. Het is een gezond groeiende soort. Op dit ogenblik één van de allerbeste witte snijrozen.

WITTE KOSTER

Een kosterroosje met witte bloempjes. Deze variëteit kan een hoogte van 30 cm bereiken.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...