Rozen

CLAUDIUS DE NOËL

Een prachtige, fel ruikende, rode klimmer die een hoogte van 3 à 4 meter kan bereiken. Ook in de schaduw en op overschaduwde plaatsen kan deze roos aangewend worden. Een van oudsher gekende zeer waardevolle soort.

CLIMBING DAWN RED

Een gezonde, sterk groeiende klimroos met rode bloemen.

CLIMBING ICEBERG

Een witte, zeer rijk bloeiende klimmer die gezond groeit. Het is een zeer gekende en geliefde roos met zuiver wit blijvende bloemen.

COLONIAL WHITE

Een schitterende, heerlijk ruikende klimroos met mooi gevormde, witte bloemen die ook in de schaduw en op overschaduwde plaatsen goed groeit en bloeit. 

CORAL DAWN

Een herbloeiende, grootbloemige, heerlijk geurende klimroos die een hoogte van 3 m kan bereiken. De bloemen zijn gevuld en zachtroze van kleur.

CREPUSCULE

Een zeer gezond groeiende, doorbloeiende, donkerrode, sterke klimroos. Een aanrader.

DAME DE COEUR

Een prachtig gevormde, welruikende roos die in de knop helderrood is gekleurd en bij volledige openstand een mooie donkerrode kleur bezit. Een zeer gezond en goed groeiende roos die zeer rijk bloeit.

DORIS TYSTERMAN

Een mooie roos die bij het openkomen een gele kleur heeft en later een meer abrikoosroze kleur vertoont. Het is een rijk bloeiende roos.

DREAM

Een variëteit met mooi gevormde, lichtroze, goed gevulde, welruikende rozen.

EXCELSA

Een éénmaal bloeiende (zomerbloeiende) klimroos met kleine, dubbele rode bloemen in zware trossen. Deze soort kan een hoogte van 3 tot 4 m bereiken.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...