Rozen

FRANK FERNOR

Een sterk aan te bevelen, rijk- en doorbloeiende, klimmende, donkerroze roos die heerlijk geurt.

FRISSON FRAIS

Een mooie, gezond groeiende, fel uitstruikende heesterroos tot 150-200 cm hoog met lange trossen van enkelvoudige (3 à 4 cm) grote, witte bloemen met roze rand.

GHISLAINE DE FELIGONDE

Een kleinbloemige klimroos met gele knoppen en geelachtig witte bloemen in trossen. Deze variëteit bereikt een hoogte van 2 à 3 meter.

GLOIRE DE DIJON

Een mooie herbloeiende, grootbloemige klimroos met gele tot zalmroze bloemen. Het is een zeer bloeirijke soort die geweldig geurt.

GOLD BUNNY®

Deze gelicencieerde trosroos uit het Meilland-assortiment bloeit met niet verblekende gele bloemen.

GOLDCUP

Een gele trosroos tot 80 cm hoog met vrij brede bloemen. Goed vertakkende tuinroos die goed bebladerd is en goed geel uitbloeit. Een vrije roos uit het DVP-assortiment.

GOLDEN SHOWERS

Een heesterroos met mooie, gele, zeer grote, dubbele bloemen die verenigd zijn in grote trossen. Deze plant kan 150 cm hoog worden.

GUIRLANDE D’AMOUR®

Een mooie herbloeiende heesterroos met kleine, dubbele, zuiver witte bloemen in tros. Het is een lekker geurende soort die goed doorbloeit. Een zeer gezond groeiende cultivar.

HANSA

Een rosa rugosa (bottelroos) type. Een breed uitgroeiende, doorbloeiende struik met donkerpaarsrode gevulde bloemen die sterk geuren. De bloemen worden gevolgd door rode reuzebottels. De plant kan een hoogte van 150 cm bereiken.

HONORE DE BALZAC®

Een schitterende, crèmewitte met roze, zeer sterk gevulde roos. Ze is opgaand en compact groeiend (tot 100 cm hoog) .

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...