Rozen

JARDIN DE BAGATELLE®
JOHANN STRAUSS®

Een elegante, porseleinroze, grootbloemige roos uit het Meilland-assortiment die een hoogte van 60 tot 80 cm kan bereiken. Deze variëteit ruikt voortreffelijk.

KANEGEM

Een oranjerode, mooi gevormde roos die zeer rijk bloeit en uitstekend kan worden gebruikt als snijroos. Deze variëteit groeit goed en gezond. Het is de allerbeste aanwinst van de laatste jaren.

KATHARINA ZEIMET

Een roos met dikke zuiver witte bloemen in zware trossen. Hoogte: 30 à 40 cm. Laag dus voor een trosroos. Een roos met lekkere geur.

KENT

Een bodembedekkende roos uit het Poulsen-assortiment. Een zeer bloeirijke struik met halfgevulde witte bloemen. Hoogte: 40 à 50 cm.

LANDORA®

Een bossige en compact groeiende, middelgrote, grootbloemige roos met niet verblekende, zuiver gele bloemen. Het is een gezond groeiende soort. Eén van de beste gele rozen. 

LEONARDO DA VINCI®

Een gezond groeiende, compacte, opgaande polyantha van 70 tot 110 cm hoog met prachtig gevulde, bengaalroze, fris geurende bloemen.

LIPARFUM

Wil je bedwelmd worden door de geur van een roos dan is deze een aanrader. De bloemen van deze cultivar zijn lila van kleur en heerlijk van geur!

LOVE LETTER

Weer een zeer rijk bloeiende trosrozelaar uit het 'Lens'-assortiment. Roomwitte knoppen die bij het openen binnenin mooi citroengeel kleuren. Tot 60 cm hoog.

MADAME A. MEILLAND

Een van onze meest gekende rozen. Deze variëteit heeft grote, goed gevulde, kanariegele bloemen met een roze rand. Het is een zeer gezond en goed groeiende roos.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...