Rozen

MADAME ALFRED CARRIERE

Een herbloeiende, doorbloeiende klimroos met dubbele, bolvormige, sterk geurende bloemen die een bleekroze, haast witte kleur hebben.

MADAME ISAAC PEREIRE

Een stevige, herbloeiende bourbonroos tot 2,5 meter hoog met groot, dik, donkergroen blad. De sterk geurende, dieproze bloemen zijn groot (tot 10 cm). Bij het opengaan zijn ze komvormig met bloemblaadjes die aan de randen zijn opgekruld.

MAINZER FASTNACHT®

Een mooie, sterke, strak opgroeiende, fel geurende grootbloemige roos met blauwachtige bloemen en gezond, frisgroen loof. Een roos uit het Tantau-assortiment.

MARGARET MERRIL®

Een aan te bevelen, sterk geurende Engelse roos tot 60 cm hoog met schitterende, wit satijnen bloemen en frisgroen loof.

MARIA MATHILDA®

Een trosroos (80-100 cm hoog) met halfgevulde, witte bloemen met roze schijn en franje rondom. Het is een gezonde en krachtig groeiende roos.

MARIE LOUIS VELGE

Een grootbloemige roos tot 110 cm hoog. De bloemkleur evolueert van rozerood in het knopstadium naar lichtroze tot wit bij de uitbloei. Mooi opvallend geel hart. Een lichtgeurende bloem. Een vrije roos uit het DVP-assortiment.

MARIE PAVIC

Een schitterend gezond groeiend roosje tot 50 cm hoog met witte, dubbel openende bloemen die iets rozig zijn. Goed te gebruiken als boord of in vakken.

MELROSE

Eén van de allerbeste, gezond groeiende trosrozen uit het sortiment. Ze bloeit met dieproze, halfgevulde bloemen. Per tros kunnen er tot 28 bloemen voorkomen. Tot een stuk in de herfst verschijnen er bloemen die goed regenbestendig zijn. De struik vertakt goed en is een echte topper voor het maken van perken. Een vrije roos uit het DVP-assortiment.

MISTER LINCOLN

Een mooie en welruikende roos met zeer grote, donkerrode bloemen.

MORSDAG

Een miniatuurroos met prachtige donkerrode bloemjes. Tot 30 cm hoog.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...