Rozen

NEVADA

Een heesterroos met enkele, helderroze naar wit verkleurende bloemen. Deze variëteit groeit en bloeit weelderig en kan een hoogte van 2 m bereiken.

NEW DAWN

Een prachtige klimroos tot 4 meter hoog met mooie trossen van lichtroze, halfgevulde, zachtgeurende bloemen. Deze soort is waarschijnlijk één van de best doorbloeiende variëteiten. Een zeer aan te bevelen soort.

NINA WEIBULL

Een zeer rijk bloeiende trosroos met bloedrode bloemen. Het is een gezond groeiende en zeer winterharde plant.

ORANGE MORSDAG

Een kosterroosje dat een hoogte van 40 cm kan bereiken. De bloempjes hebben een oranje kleur.

PASCALI

Een zeer mooie, witte roos met een lange, mooi gevormde knop. Het is een gezond groeiende en zeer rijk bloeiende snijroos.

PAUL’S SCARLET CLIMBER

Een zomerbloeiende, zeer mooie klimroos met rode bloemen in grote trossen. Soms verschijnt er nog een nabloei.

PENELOPE

Een roos met mooie roze bloemen die zich openleggen zodat de talrijke meeldraden zichtbaar worden. Deze plant kan een hoogte van 1,5 meter bereiken. 

PERLE D ‘ ALCANADA

Een prachtige, mauve miniatuurroos die een hoogte van 35 cm kan bereiken.

PINK KOSTER

Een mooi kosterroosje met purperachtige bloemjes. Deze variëteit kan een hoogte van 30 cm bereiken.

PLEIN DE GRACE

Een zeer mooie struik met overhangende twijgen van 150 tot 200 cm. Er verschijnen mooie, witte, enkelvoudige bloemen met lange, gele stuifmeeldraden. De bloemen zijn fel geurend en verschijnen overvloedig. Elke bloem wordt een bottel ter grootte van een knikker.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...