Rozen

POÉSIE®

Een doorbloeiende, zeer gezond groeiende heesterroos tot slechts 60 cm  hoog met witte halfdubbele bloemen en roze hart. Een bloeirijke soort.

POUR TOI
PRINCES MATHILDE®

Een doorbloeiende opgerichte , lichtgeurende rode trosroos met opvallende, goed gevulde, brede  bloemen. Deze roos groeit zeer gezond.  Het is eentje uit het DVP sortiment.

PRINCESS OF WALES®

Een kortgroeiende (60 cm hoog) roos met schitterende witte bloemen. Mooi in perken. Een Harkness floribundaroos.

PUSSTA®

Een zeer mooie, lichtend rode trosroos met overvloedig veel bloemen. Het is een prachtige, gezond groeiende, goed winterharde soort met donkergroen blad. De kleur van de bloemen blijft behouden tot ze afvallen.

QUEEN ELISABETH

Onze overbekende, krachtig en gezond groeiende roos met mooi gevormde, grote, zuiver roze bloemen. Een zeer goede snijroos.

RAFAËL BRAECKMAN

Een scharlakenrode roos tot 80 cm hoog met mooi geel hart. Een vrije roos uit het DVP-assortiment. 

RAPHAËL BRACKMAN

Een lage, goed groeiende en rijk bloeiende trosroos met oranjerode mooi gevormde bloemen.

RED THE FAIRY

Een miniatuurroos met kleine, rode bloempjes die in grote trossen worden gedragen. De plant heeft een blinkend blad, is zeer gezond groeiend en bijzonder lang bloeiend. Deze soort bereikt een hoogte van ongeveer 40-50cm.

REMEMBRANCE®

Een lekker geurende, rode trosroos. Het is een kort groeiende soort (80 cm) met dikke bloemen.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...