Rozen

ROSA NITIDA

Een botanische of wilde roos. Een lage struik die opvallende, rode botteltjes vormt na de roze bloempjes. Het struikje kan een hoogte van 50 cm bereiken en heeft een mooi, gestructureerd, fijn blad.

ROSA OMEIENSIS PTERACANTHA

Een roos met enorme grote doornen. De bloemen bestaan uit slechts 4 bloemblaadjes, verschijnen vroeg en zijn wit van kleur. Ze worden door mooie vruchten gevolgd. Deze plant kan een hoogte van 2,5 meter bereiken.

ROSA PIMPINELLIFOLIA

Een struik tot 100 cm hoog met erg stekelige takken en witroze bloempjes. De bloemen worden gevolgd door  bijna zwarte bottels. 

ROSA RUBRIFOLIA

Een roos met rozerode bloemen met wit hart. Ze worden gevolgd door talrijke rode, ovale bottels. Het blad heeft een opvallende bruinrode kleur.

ROSA RUGOSA

De bottelroos. Er verschijnen grote, enkelvoudige bloemen met een witte of dieproze kleur de ganse zomer door (lokken een groot deel insecten). Het blad is mooi geribd en groen. De plant kan 100 tot 125 cm hoog groeien. De bloemen worden door kleurrijke bottels gevolgd. Plant ze als lange hagen of langs bosranden! Ze produceren voor de vogels een massa aan voedsel (bottels) tegen de eerste vrieskou.

ROSA RUGOSA
‘ALBA’

De bottelroos. Er verschijnen grote, enkele bloemen met een witte kleur de ganse zomer door. Het blad is mooi geribd en groen. De plant kan 100 tot 125 cm hoog groeien. De bloemen worden door kleurrijke bottels gevolgd.

ROSA RUGOSA
‘RUBRA’

De bottelroos. Er verschijnen grote, enkele bloemen met een rode kleur de ganse zomer door. Het blad is mooi geribd en groen. De plant kan 100 tot 125 cm hoog groeien. De bloemen worden door kleurrijke bottels gevolgd

ROSA SPINOSISSIMA

Een botanische roos met witte bloemen die gevolgd worden door zwarte vruchten.

ROSARIUM UETERSEN®

Een mooie, gezond groeiende klimroos met goed gevulde, roze bloemen. Deze struik bereikt een hoogte van ongeveer 3 meter.

RUMBA

Een mooie, geelrode trosroos.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...