Onze deur staat altijd open!

Na het opdoeken van ‘Op de Siertoer’, de opendeurdag voor de sierteeltfederatie, is het voor ons helaas logistiek en organisatorisch niet langer haalbaar om jaarlijks zo’n groot evenement op poten te zetten.
We willen van deze dag altijd een belevenis maken die de moeite waard is voor de bezoekers, daarom hebben we besloten om in de toekomst onze grote opendeurdag om de twee jaar te houden in het kader van de ’Dag van de Landbouw’.

Voor persoonlijk advies bij het kiezen van de ideale planten voor uw tuin kan je natuurlijk het ganse jaar bij ons terecht. Wil je graag dat we wat meer tijd vrijmaken voor een persoonlijk gesprek, maak dan een afspraak op 014/867400, info@houtmeyers.be of via het contactformulier.

Onze deuren staan altijd open!

Ga terug

Tuinkalender

In de tuin is het ganse jaar door wel wat te doen. Op onze nieuwe tuinkalender vind je een handig overzicht van de werkzaamheden per maand, geïllustreerd met mooie foto's en teksten met nuttige tips weetjes. Voor de tuinkalender, klik hier.

 

*Bekijk ook onze korte filmpjes met allerhande nuttige tips.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...