ABIES GRANDIS
Reuzen zilverspar

Een zeer goede en snelgroeiende bosboom.

ABIES HOMOLEPIS
Nikko zilverspar

Een matig groeiende kegelvormige, prachtige spar met mooie rozig-grijze schors en lichtgroene, aan de onderkant zilverkleurige naalden. Op latere leeftijd verschijnen er paarsblauwe, 10 cm lange kegels.

ABIES HOMOLEPIS
Nikko zilverspar
ABIES KOREANA
Zilverspar

Een slanke, matig groeiende, waardevolle conifeer die zelfs als kuipplant kan worden gebruikt. Deze veelzijdige, waardevolle conifeer heeft loof dat aan de bovenkant groen is en aan de onderkant zilverkleurig. De kegels van deze variëteit verschijnen reeds op jonge leeftijd, zijn purperkleurig en rechtopstaand.

ABIES KOREANA
‘SILBERLOCKE’

Een schitterende, traag groeiende, kleine, opvallende struik of klein boompje waarvan de naalden rond de lengteas gedraaid zijn zodanig dat de zilverwitte achterzijde duidelijk zichtbaar wordt. Een waardevolle, weinig voorkomende abies.

ABIES KOREANA
‘BLAU’

Een nog zeer nieuwe variëteit met blauwe naalden. Over de groeiwijze is nog weinig geweten.

ABIES KOREANA
‘CIS’
ABIES KOREANA
‘GOLDEN GLOW’

De frisse, groene naalden van deze Abies kleuren in de wintermaanden stralend oranjegeel. Het is waarschijnlijk de enige cultivar in het ‘gele’ assortiment die geen bruine vlekjes op de naalden krijgt.

ABIES KOREANA
‘OBERON’
ABIES KOREANA
‘TUNDRA’
Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...