WEIGELA
‘BRISTOL RUBY’

Een matig groeiende  heester met dieprode, trompetvormige bloemen. Het is een zeer rijkbloeiende variëteit die bloeit van mei tot juli. De bladeren zijn ovaal en groen.

WEIGELA FLORIDA
‘NANA PURPUREA’

Een gedrongen en matig groeiende heester met purperkleurige, ovale bladeren en roze bloemen. De bloemen verschijnen vanaf mei.

WEIGELIA
‘BRISTOL SNOWFLAKE’

Een matig groeiende  heester met zuiver witte, trompetvormige bloemen. Het is een zeer rijkbloeiende variëteit die bloeit van mei tot juli. De bladeren zijn ovaal en groen.

WEIGELIA
‘CANDIDA’
Een matig groeiende, bladverliezende, middelgrote heester met ovale, groene bladeren en witte, trompetvormige bloemen. De bloemen verschijnen vanaf mei. Ze bloeien op sterke takken van vorig seizoen. Een verjongingssnoei na de bloei kan perfect. Verwijderen ook dood en beschadigd hout in het voorjaar.
 
 

 

WEIGELIA FLORIDA
‘RUMBA’

Een matig groeiende, opgaande struik tot 1 meter hoog met geliggroene, breed-elliptische bladeren met purperkleurige tint langs de rand. De talrijke bloemen zijn rood van kleur en verschijnen in mei-juni. Ze zijn trompetvormig.

WEIGELIA FLORIDA
‘VARIEGATA’

Een matig groeiende, opgaande struik met groene, breed-elliptische bladeren die bleekgeel gerand zijn. De bloemen zijn roze van kleur en verschijnen in mei-juni. Ze zijn trompetvormig.

WEIKII mannelijk
Kiwibes

Deze planten zijn mannelijk en bestuiven dus de andere.

WEIKII vrouwelijk
Kiwibes

Deze variëteit draagt 'mini'-kiwi's ook wel kiwibessen genoemd. Ze zijn maar 3 tot 5 cm groot maar onbehaard en lekker! Ze rijpen eind september, begin oktober. 'Weikii' heeft een mooie rode blos. Plant ze op een zonnige plaats. Ook een mooie klimplant. Deze planten zijn vrouwelijk!!

WETTRA

Een trosroos met grote trossen van mooi gevormde, kersrode bloemen. De plant is zeer rijk bloeiend en groeit gezond. De bloemen behouden hun kleur tot bij het afvallen van de bloembladeren.

WHITE SMITH
Stekelbes

Een zeer productief, middentijds, sterk doornig ras met grote, lichtgroene, tamelijk gladde bessen. 

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...