WHITE SYMPHONY

Een witte, rijk bloeiende snijroos met mooi gevormde knop. Het is een gezond groeiende soort. Op dit ogenblik één van de allerbeste witte snijrozen.

WIGNON (RGF)
Pruim

Een ovale, middelgrote, roodpaarse, sappige pruim van prima kwaliteit die kan gebruikt worden als tafel- en stoofpruim. Zelfbestuivend.Rijp: tweede helft van september.

WINSTON
Appel

Is een gezonde, zeer  vruchtbare appelboom welke kleine, lekkere bewaarappels produceert. Hiervan bestaat eveneens een mutant welke meer rode, appels geeft. Rijp: december-april.

WISTERIA FLORIBUNDA
‘ROSEA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, rechtswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 25 cm lange, lilaroze, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, lilablauwe, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
‘ALBA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, witte, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WITTE BES
(Ribes rubrum)

Ook op halfstam beschikbaar.

WITTE HOLLANDER
Witte bes

Een productief ras met lange trossen van helderwitte bessen. Een goede witte bes.

WITTE KOSTER

Een kosterroosje met witte bloempjes. Deze variëteit kan een hoogte van 30 cm bereiken.

YUCCA FILAMENTOSA
Palmlelie

Een vaste plant met typische zwaardvormige, grijsgroene, opstaande bladeren. Vanaf de zomer verschijnen de grote opstaande trossen van witte klokvormige bloemen. De meest winterharde palmlelie. Het loof komt tot 60-70 cm hoog, De bloem reikt tot 150 cm.

| 1 planten per m2 | Hoogte 100-150 cm | Bloeit in
Juli, Augustus
| Standplaats:
Volle zon
|

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...