WIGNON (RGF)
Pruim

Een ovale, middelgrote, roodpaarse, sappige pruim van prima kwaliteit die kan gebruikt worden als tafel- en stoofpruim. Zelfbestuivend.Rijp: tweede helft van september.

WINSTON
Appel

Is een gezonde, zeer  vruchtbare appelboom welke kleine, lekkere bewaarappels produceert. Hiervan bestaat eveneens een mutant welke meer rode, appels geeft. Rijp: december-april.

WISTERIA FLORIBUNDA
‘ROSEA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, rechtswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 25 cm lange, lilaroze, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, lilablauwe, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WISTERIA SINENSIS
‘ALBA’
Blauwe regen

Een goed groeiende, linkswindende plant met groene, oneven geveerde bladeren. De 20 tot 30 cm lange, witte, welriekende bloemtrossen verschijnen in mei voor het blad. Ze herbloeien gedurende enkele weken in de zomer. Blauwe regen stelt weinig eisen aan grond en standplaats. Hij laat zich gemakkelijk snoeien.

WITTE BES
(Ribes rubrum)

Ook op halfstam beschikbaar.

WITTE HOLLANDER
Witte bes

Een productief ras met lange trossen van helderwitte bessen. Een goede witte bes.

WITTE KOSTER

Een kosterroosje met witte bloempjes. Deze variëteit kan een hoogte van 30 cm bereiken.

YUKKA FILAMENTOSA
Palmlelie

Een volledig winterharde plant met grijsgroene bladeren die in een rozet bij elkaar staan. In de late zomer verschijnen er hoge pluimen met hangende, tulpvormige, roomwitte bloemen. Deze soort stelt zeer weinig eisen aan grond en standplaats. Hij gedijt zelfs op een zeer droge, arme zandgrond. Je plant hem best in de volle zon.

ZANTHEDESIA AETHIFOLIA
Aronskelk

Een zeer mooie aronskelk voor buiten! Vergeet deze niet af te dekken in de winter daar hij nogal vorstgevoelig is. Deze plant gedijt best op een iets vochtigere plaats.

Op deze website worden "cookies" gebruikt die op uw computer of toestel worden opgeslagen en die het gebruik van de website vereenvoudigen, vervolledigen en personaliseren. Lees meer...